За нас

Инфо М е  прогресивна компания, създадена през  1998  година от инж. Мариана Калчева. Екипът на фирмата е с над 20 годишен опит в решения за управление и финансова отчетност. Екипът се формира от висококвалифицирани специалисти, с богат опит в проектирането, изграждането и внедряването на финансови информационни системи. В дизайна на нашите решения се прилагат най-новите технологии, добри практики и стандарти при използването на познания в целия спектър на ИТ индустрията, внимателно се съгласуват всички необходими компоненти от мрежовата свързаност и приложните сървъри до необходимите бази данни. Всички наши решения са високо скалируеми и подходящи както за локално, така и за използване в публичните облачни услуги.

С иновативното  “ноу-хау” в сферата на бизнес етапите, екипът ни  успява да внедри подходящите  решения , за всеки един процес,  необходим за протичането на всички дейности в секторите на търговията, производството и администрацията. Подходящото синхронизиране на разработените от нас  решения помагат на клиентите да  се съсредоточени в дейността, която развиват, като това им помага да бъдат достатъчно конкурентноспособни и иновативни в така динамично развиващата се среда .

Опитът ни показва, че предлаганите от нас гъвкави и иновативни решения, помагат на нашите клиенти да се фокусират върху развитието на собствения си бизнес, като в същото време им предоставя нови предимства, пътища и възможности.

Основни дейности и насоки в разработката на софтуерни решения и процеси:

- онлайн електронни фактури

- електронен регистър на годишни финансови отчети

- изработка на уеб сайтове и уеб базирани приложения

- цялостни решения за финансови системи и разработки

-импорт/експорт и автоматизирана обработка на данни, последващата им поддръжка

- складов софтуер, ТРЗ/ труд и работни заплати/

Към референции

Дистрибуция на софтуер

- Правно-информационни системи АПИС

- Счетоводен и финансов софтуер – ” ФСД “и “ФАКТ”

Инженерни и технически услуги:

- продажби на компютърни системи,

- хардуерна и софтуерна поддръжка на компютърна техника

-проектиране и изпълнение  на компютърни мрежи

-зареждане на тонер касети за лазерни принтери и мфу

- контролно измервателни прибори и автоматизация (КИП и А)