EuroCases – уеб базирана многоезична правно-информационна система

http://www.eurocases.eu

Имаме удоволствието да Ви представим новия европейски продукт на “Апис Европа” АД EuroCases – уеб базирана многоезична правно-информационна услуга, предоставяща достъп до съдебната практика на водещи европейски юрисдикции по прилагането на правото на Европейския съюз. Новото приложение EuroCases е разработено по европейски проект с подкрепата на 7-ма рамкова програма на Европейския съюз.

АКО ЖЕЛАЕТЕ ПРОМО КОД ЗА БЕЗПЛАТЕН 10-ДНЕВЕН ДОСТЪП ДО ПРОДУКТА И ОФЕРТА С ПЕРСОНАЛНА ОТСТЪПКА, МОЛЯ ЗАЯВЕТЕ

ТУК

Кратко описание на EuroCases

EuroCases e уеб базирана многоезична правно-информационна услуга, предоставяща достъп до съдебна практика на водещи европейски юрисдикции по прилагането на правото на Европейския съюз. Достъпът до демо-версията на системата се извършва през интернет браузер с адресна заявка на адрес http://demo.eurocases.eu/. За достъп до данните приложението изисква потребителско име и парола.

 Съдържание на системата EuroCases

 

Нормативни документи на Европейския съюз: Договори; Международни споразумения; Законодателство: регламенти, директиви, решения, други актове.

(на 4 езика – английски, немски, френски и български)

Съдебна практика на Европейския съюз: решения, определения, становища и други актове на Съда на ЕС, на Общия съд и на Съда на публичната служба (на 4 езика – английски, немски, френски и български)

Национална съдебна практика, свързана с прилагането на правото на ЕС

(на съответния национален език, но с резюме и ключови думи на английски език за по-важните съдебни актове).

В най-големи обеми е застъпена съдебната практика на следните държави-членки на ЕС: Австрия, България, Германия, Италия, Обединено кралство и Франция.

Практика на Европейския съд за правата на човека в Страсбург (на френски и английски език)

 Предимства на системата EuroCases

            EuroCases е единствената по рода си комерсиална правно-информационна система, предоставяща достъп до над 100 000 национални съдебни акта, свързани с прилагането на европейските норми във всички области на Правото на ЕС. Основните предимства на услугата EuroCases са:

  • Свързване на различните информационни източници – европейски и национални – в удобен за потребителя формат и осигуряване на бърз и лесен достъп до данните.
  • Систематизация на богатата колекция от съдебни актове, постановени от  различни юрисдикции на различни езици в обща класификация, което помага на потребителя да преодолее ефективно езиковата бариера и да намери нужните му съдебни решения в дадена тематична област, свързани с прилагането на конкретен регламент или директива.
  • Наличие на препратки “от” и “към” документите без оглед националността на съда и възможност за търсене на релевантната съдебна практика чрез системата от изградени връзки между всички решения, цитиращи едни и същи европейски правни норми.

Благодарение на своето уникално съдържание и функционални възможности EuroCases е незаменим помощник на всички юристи в Европа, които прилагат нормите на Правото на ЕС в своята ежедневна професионална дейност.

За контакти:

Константина Велкова – 0888 688 632 , office@info-m.eu, www.info-m.eu

ИНФО-М ООД , гр.Пловдив – представителство на АПИС ЕВРОПА АД